21 Mart 2012 Çarşamba

Pantene’in İleri Teknoloji Saç Bakım Ürünleri


Yeni Pantene ürünlerinin benzersiz formülasyonu;  Nasa’ nın  uzay çalışmalarından ilham alınanarak yaratılan ileri teknolojiyle oluşturuldu.
“Kötü saç günleri” ve “sağlıksız görünen saçlar”’ın kadınları kilo almak veya sevgiliden ayrılmak kadar üzüp kızdırdığı ortaya çıktı. 2011 yılında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 10 ülkede 4000’e yakın kadının katılımıyla yapılan araştırmanın1 bir diğer tespiti ise her 10 kadından 1’inin saçlarından memnun olmadığı günlerde bir randevusunu veya  akşam dışarı çıkma planını iptal ettiğini gösteriyor.
Bilimsel alanda öncü isim Pantene’ in yeni çalışmalarında kullanılan NASA teknolojisi, tek ve çoklu saç liflerinde saçın fiziksel ve kimyasal özelliklerinin anlaşılması amacıyla kullanıldı. Pantene bilim adamları bu teknoloji sayesinde belirgin üç saç yapısı tespit ettiler: (1) İnce telli, (2) normal /kalın telli ve (3) boyalı saç. Sağlıklı görünümlü saçların sırrı kişinin doğru saç yapısını tespit ederek ona uygun ürünleri seçmesiyle başlıyor. Çünkü Pantene bilim adamlarının çığır açan son bulgusuna göre, her farklı saç yapısı değişik özellikler göstermekle kalmıyor, aynı zamanda saç bakım ürünleriyle farklı bir biçimde etkileşime giriyor. Pantene’in yeni, kişiselleştirilmiş çözümleri üç saç yapısının her birinin ihtiyacına yönelik özel formüller kullanarak; saçın sağlıklı görünümünü uzun süre sürdürecek şekilde geliştirildi.

Saç yapısını doğru tespit etmek sağlıklı görünen saçlar için ilk aşama
Daha sağlıklı görünen saçlara kavuşmanın formülü saç yapısına uygun ürünleri kullanmaktan geçiyor. Doğru saç bakım ürünlerini bulmanın ilk adımı da kendi saç yapınızı belirlemek. ileri teknoloji eni Pantene ürünleri 3 farklı saç yapısına özel geliştirilen serileriyle sağlıklı görünen saçlara kavuşmanızı sağlıyor

1) İnce Telli Saçlar : Yeni Pantene serilerinden “Mükemmel Dolgunluk” serisi veya   “Aqua Light” serisi ile “sarı renk kodlu saç bakım ürünleri” ince telli saçlar için geliştirildi. Bu saç grubu için Pantene’in ideal 4 aşamalı saç bakım paketi şöyle: Mükemmel Dolgunluk Şampuan ve Saç Kremi, 2 Dakikada Etkili Besleyici Saç Bakım Kürü ve 7/24 Hacim Artırıcı Sprey Jel.

2) Normal/Kalın Telli Saçlar : Yeni Pantene serilerinden “Onarıcı ve Koruyucu Bakım” ve  “İpeksi Yumuşaklık” serileri normal/kalın telli saçlar için geliştirildi. Yine bu grup için yeşil renk kodlu saç bakım ürünleri bulunuyor. Bu saç grubu için Pantene’in ideal 4 aşamalı saç bakım paketi şöyle: Onarıcı ve Koruyucu Şampuan ve  Saç Kremi, 2 Dakikada Etkili Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi ve Isıya Karşı Koruyucu Parlaklık Veren Saç Bakım Spreyi.

3) Boyalı Saçlar :  Pantene’in boyalı saçlar için geliştirdiği “Renk Koruyucu ve Parlaklık” serisi boyalı saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sunuyor. Ayrıca pembe renk kodlu saç bakım ürünleri ile boyalı şaçlara ekstra özen göstermek mümkün. Pantene’in ideal 4 aşamalı saç bakım paketi şöyle: Renk Koruyucu ve Parlaklık Şampuan ve Saç Kremi, Renk Sabitleyici Konsantre Saç Bakım Kürü ve 7/24 Anında Parlaklık Veren Koruyucu Saç Bakım Spreyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder